12.09.2023
Tietoa vesilläliikkujalle

Lumitec-valojärjestelmät tuovat näyttävyyttä veneen valaistukseen

Loppukesä ja alkusyksy ovat mainiota veneilyaikaa: ilma on vielä lämmintä ja illat tunnelmallisia. Veneen hyvään valaistukseen, muutenkin kuin vain pakollisiin navigointivaloihin kannattaakin kiinnittää näinä aikoina huomiota. Amerikkalaisella Lumitecilta löytyy ratkaisu kaikkien veneiden valaistustarpeisiin.

Oletko koskaan ajatellut, että esimerkiksi työvalot ja rantautumisvalot, veneen yleisvalaistus, matkustamon valaistu ja kohdevalot luovat paitsi viihtyisyyttä, mutta ovat myös turvallisuustekijä. Rantautuminen uudessa kohteessa on ikävää ilman kunnon valaistusta ja pienellä tuikulla ei ison veneen matkustamossa tee mitään.

 width=

Lumitecin valoista löytyy ratkaisu kaikkien veneiden valaistustarpeisiin.

LED-pohjaista valaistusta

Perustamisestaan vuodesta 2007 lähtien Lumitec on kehittynyt pienestä startupista markkinoiden johtavaksi kansainväliseksi LED-valaisimien valmistajaksi. Yhtiö toimittaa vedenalais-, sisä- ja navigointivalaistusta yli 250 venevalmistajalle ympäri maailmaa.

LED-valojen toiminta perustuu valoa säteilevään hohtodiodiin, joka syttyy täyteen valaistukseensa heti, ei himmene käytössä, eikä sisällä elohopeaa tai muita ympäristömyrkkyjä. Kaiken lisäksi LEDein virrankulutus on murto-osa perinteisistä valaisimista.

 width=

Yli 6000 Lumenin Maxilume h60:ssa on kaksinkertainen valoteho aiempiin malleihin verrattuna ja uusia asennusvaihtoehtoja sekä sisäinen himmentimen ohjaus.

Lumitec tarjoaa veneilijälle kokonaisia valaistusjärjestelmiä, ei niinkään yksittäisiä valaisimia. Erilaisia järjestelmiä voidaan luoda lähes loputtomasti ja niiden sisälläkin voidaan toiminnallisuuksia muuttaa. Ohjaamossa tai takakannella ei enää tarvita erillisiä kirkkaita tai värikkäitä valaisimia eri käyttötarkoitukseen vaan valojen väriä säädetään ohjaimella halutunlaiseksi.

Lue koko artikkeli Kalamies.comista

 

Tietoa vesilläliikkujalle

Uutiset

Veneen kiinnitys ja ankkurointi

Veneen kiinnitys ja ankkurointi ovat veneilyn perusasioita, ...
Tietoa vesilläliikkujalle

Veneen sisustus- ja lahjatavarat

Maritimin laajasta valikoimasta löydät monia sisustustuottei...
Tietoa vesilläliikkujalle

Lumitec-valojärjestelmät tuovat näyttävyyttä veneen valaistukseen

Loppukesä ja alkusyksy ovat mainiota veneilyaikaa: ilma on v...
Tietoa vesilläliikkujalle

Kannettava kaasukäyttöinen retkikeitin veneretkille

Helposti mukana kuljetettava, mutta perinteistä pienempää re...
Tietoa vesilläliikkujalle